Yippiii!

Yippii! Som en viss kommunchef uttryckte det. Det här är första inlägget på bloggen och förhoppningsvis kommer jag att ha tid och energi att hålla den här sidan aktuell och uppdaterad. Vem är jag då? Tony Rosendahl, son till finska föräldrar, född 68 i Skåne, uppvuxen i Australien och bosatt i Katrineholm sen 1980. Politisk aktiv sen valet 2006 för Vänsterpartiet. Anställd som ombudsman för Vänsterpartiet Sörmland. Har tidigare arbetat inom livsmedelsindustrin, hotel och restaurang, kontor, naturskyddsföreningen samt som elev och personlig assistent. Gick 2-årig social linje på Duveholm och läste senare in tredje året på komvux. Läste natur och kulturgeografi (40p) på Högskolan på Gotland.

Nog om mig. Låt bloggandet börja!

3 reaktioner till “Yippiii!”

    1. Hej Tony!

      Grattis. Hoppas du orkar hålla den aktuell. Det är nog på denna och liknade kanaler som vi får förlita oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: