Falska moralister och nickedockor

Förre arbetsmarknadsministern Sven Otto Littorin verkar ha haft två huvuduppgifter när han satt i regeringen. Huvuduppgiften var att jaga och försämra för arbetslösa. Resten av tiden verkar han ha utnyttjat till att sexchatta och söka sexuella kontakter. Han försummade inte bara sin ministerpost utan utsatte sig själv och regeringen för en betydande säkerhetsrisk. En av de som Littorin chattade med har visat sig vara en utpressare. Högerns falska moralister står återigen blottade med byxorna nere i knävecken. Frågan är hur mycket Reinfeldt och Littorins kompisar i regeringen visste, och om man visste, varför reagerade man inte?

Den Grekiska regeringen har med militär stoppat flottiljen Ship to Gaza och hänvisar till den illegala Israeliska blockaden. Netanyahu har redan tackat Grekland för insatsen. Den grekiske premiärminsitern Papandreou och den övriga grekiska regeringen har blivit tjänstvilliga nickedockor åt israelerna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: