Inbrottsförsök på kansliet!

Någon gång under igårkväll eller natten så har vår distrikts/flensföreningens expedition i Flen utsatts för ett inbrottsförsök. Vi upptäckte det när vi kom till jobbet imorse. Händelsen är polisanmäld och polisen har varit på plats för att undersöka. Gärningsmännen har dock inte lyckats ta sig in på expeditionen. Tillvägagångssättet har varit följande. Man har häktat av brevlådan som sitter brevid dörren och därefter slagit upp ett hål genom väggen tillräckligt stort för att få armen igenom. Förmodligen har de försökt nå låset via hålet. Tjuvarna har varit omständiga då de satte tillbaka brevlådan och städade upp efter sig och gömde gipsrester mm bakom några pallar. Polisen säger att de aldrig har sett något liknande. I nuläget finns ingen anledning att misstänka att det skulle röra sig om ett politiskt brott. Varför tjuvarna inte helt sonika bara slog in den stora glasrutan för att ta sig in är något som vi och polisen undrade över. Vi kommer nu att se över säkerhetsbehovet på expeditionen. Till skillnad mot vissa centerpartister tänker jag inte i det här läget dra några mer långtgående politiska analyser och paraleller av brottet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: