SVT.s enkät om partiledarskapet

Idag presenterade SVT resultatet av en enkät undersökning bland företrädare för vänsterpartiet. Man fick rangordna vem man helst såg på partiledarposten. Enligt undersökningen var Jonas Sjöstedt klar favorit med 61%. Du hittar inslaget via länken:

http://svt.se/2.22620/1.2523276/sjostedt_storfavorit_som_ny_v-ledare

I undersökningen ställdes även frågan om vad man ansåg var de viktigaste frågorna som partiet skulle driva. Alltid svårt att svara på sånt tycker jag då frågorna hänger ihop. Så här svarade jag på den frågan:

”Den generella välfärdspolitiken och en politik för jobbskapande borde vara prioriterat. Punkterna ovanför hänger ihop och det gäller att sy ihop en politik som hänger ihop. Därtill är det bra att partiet har tagit initiativ till att utforma en industriell politik, ett område som bör prioriteras mer.”

Ni kan ta dela av enkäten och svaren på länken nedanför.

http://svt.se/content/1/c8/02/52/32/76/SVTVansterpartietUndersokning.pdf

Hur jag svarade på frågan om partiledare och partiledarskap undrar ni kanske? Tjaa……det håller jag nog för mig själv ett tag till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: