Vanvårdsskandal-igen

Den här artikeln i Dagens Nyheter om vanvården på privata Caremas äldreboende i Tallbohov gjorde mig uppriktigt bedrövad och förbannad. Hur folk kan fortsätta envist försvara privatiseringen av välfärden är för mig en gåta. Carema gör vinster, ivrigt påhejade av borgarnas ”valfrihets” argument och de boende får lida och sova på golvet. Är det det här som valfriheten a la moderaterna innebär? Är det så här människor ”växer” som Reinfeldt säger när de får ”möjligheten” att välja ett privat äldreboende? Läs artikeln!

http://www.dn.se/sthlm/allt-som-kostar-ifragasatts

2 reaktioner till “Vanvårdsskandal-igen”

  1. Det bästa var att Carema inte fick förnyat förtroende i Talbohov Järfälla. Oppositionen i Järfälla Kommun ville ha bort Carema omedelbart men eftersom Moderaterna styr i Kommunen så får dom stanna tills Avtalet går ut.
    Får väl se om Carema verkligen försvinner också från Talbohov eller om det är ytterligare en ”undanmanöver” från det Moderata styret!?

  2. Ja det kan inte förvåna mig att människor som är svaga kan inte försvara sig själv för sana politiken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: