Jag har trillat dit

Jag har trillat dit. Frestelsen blev för stor till slut. Mot min vilja tvingades jag att prova likt många andra före mig. Jag har utsatts för lockelsen dagligen och länge stod jag emot. Gränsen är passerad och det finns ingen återvändo. Jag har förut föraktfullt sett ner på de som brukat detta medel. Nu är jag själv en användare. Vad är det för hemskt vanebildande som jag har börjat använda? Alkohol? Narkotika? Nej……..Det är FACEBOOK!

Jajamän. Ni läste rätt. Jag som länge har varit emot att gå med har i dagarna fattat det djärva beslutet att kasta mig in på outforskat territorium. Varför? Tja, nyfikenhet, de flesta av mina partikamrater är där och diskuterar politik och vill man nå ut så skall man vara där det ”händer”. Dessutom vill min arbetsgivare att jag skall vara med.

Vi ses på facebook!

En tanke på “Jag har trillat dit”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: