Poliktisk fälla?

Moderaterna dribblade fullständigt bort S i frågan om redovisning av partibidrag. Efter att ha ”lockat” över S med löften om höjd partistöd avstod helt plötslilgt S från sitt tidigare krav om lagstiftning om redovisning av partibidrag. Bara några dagar senare svänger moderaterna i frågan och S finner att de har hamnat på läktaren och framstår som lättköpta opportunister och det enda partiet som inte vill lagstifta. Det återstår dock att se  om moderaterna kommer att leva upp till vad de nu har sagt. De har själva mörkat om bidragen och brister i trovärdighet i frågan, men det var onekligen en väl lagd politisk fälla som man lurade in S i. Det politiska rävspelet fortsätter.

En tanke på “Poliktisk fälla?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: