Kongressen dag 3

Analysen i dagens ledare i KK kan diskuteras. Istället för att rapportera om och granska vänsterns politik så väljer man att svartmåla partiledarna och vifta med ”kommunist” spöket. Frågan är varför man känner sig föranledd att göra det. värför väljer man att lägga ner så mycket tid och energi på oss om vi nu är så ”irrelevanta” i politiken idag. Har lämnat en kommentar. Få se om den kommer in. Gå in och läs ni med…….

http://kkuriren.se/ledareasikter/ledare/1.1308286

Vad har hänt annars här på kongressen? Valet till partistyrelsen avklarades igår. De övriga partiledarkandidaterna kom med i PS. Lotta Fornarve från Sörmland valdes in som ordinarieledamot. Kongressen beslutade att ge partistyrelsen i uppdrag att ta fram ett strategidokument för att förvandla visionen om ett sex timmars arbetsdag till konkreta politiska förslag. Äntligen! 6-timmars dagen/arbetstidsförkortningen är den nästa stora arbetsmarknadsreformen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: