Kongress dag 4

En liten sammanfattning av kongressens dag 4 taget från mina facebook inlägg.

Lars Ohly körde standup comedy på festen. Fullständigt lysande! Han har hittat en ny karriär…..På länken nedan hittar ni framträdandet plus andra klipp

http://kongress2012.vansterpartiet.se/?page_id=70

Nu har den andra motionen som jag var med på och som skrivits av Patrik Renfors avhandlats här på kongressen. C25 för den som vill veta. Den handlar om att ta fram en tydlig nationell spetsutbildningsstrategi för morgondagens politiska ledare och att partiet årligen ordnar centrala studieorganisatörsträffar tillsammans med distrikten. Småföreningar och distrikt har ofta svårt att ta fram egna kurs…er och utbildningsinsatser för sina förtroendevalda. Kongressen gick på partistyrelsens linje och ansåg att motionen var besvarad. PS anger att man instämmer i det som står i motionen och att man genom en arbetsgrupp som tillsatts redan arbetar med frågorna i linje med intentionerna i motionen……..

Kongressen beslutade om införande av partiskatt på parlamentariska uppdrag……..

Här kan ni titta på Jonas Sjöstedts tal.

http://svtplay.se/v/2670037/svt_forum/v-kongressen__jonas_sjostedts_tal?sb%2Ck108205%2C1%2Cf%2C-1

Jag vill tacka alla partikamrater för de senaste dagarna på kongressen men framförallt till delegationen från Sörmland. Ni skötte er utomordentligt bra. Ni var en brokig skara, ni var en spretig skara, men ni var framförallt en förbaskat bra skara……typiska vänsterpartister!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: