Om företagsrankingen-från 2010

Företagsrankingen som presenterades i Katrineholms Kuriren var tydligen baserad på en enkätundersökning från 2010 vilket inte framgick i artikeln. Jag, som många andra med mig, trodde naturligtvis att det var uppgifter för 2011. Det betyder att det var innan kommunstyrelsens vice-ordförande Lars Härnström (M) hade tillträtt. Nästa aktuella ranking kommer att släppas 23 april. Jag beklagar om någon tagit illa vid sig av detta. Härnström får vänta på sin skopa tills dess. 

En tanke på “Om företagsrankingen-från 2010”

  1. Även jag tolkade det som att rankingen gällde 2011. Själv förberedde jag en ganska så vass insändare till Kuriren som gick ut på att Härnström själv skulle vända på den skopa du nämner i ditt inlägg, över sig själv… Det var nog bra att jag inte blev klar med och skickade in insändaren.

    Kan man lita på Kuriren?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: