Tack för förtroendet!

Vänsterpartiet i Katrineholm höll sitt årsmöte igår på ABF Västangården. Efter de sedvanliga genomgångarna av verksamhetsberättelser, verksamhetsplaner och ekonomiska rapporter så beviljades styrelsen ansvarsfrihet för att därefter få förtroendet av medlemmarna i ett år till och undertecknad fick förtroendet att fortsätta som ordförande. För detta vill jag rikta ett riktigt stort tack till alla medlemmar i föreningen. Så här ser styrelsen ut: Tony Rosendahl, Lotta Back, Olof Carlsson, Glenn Rindhoff och Robert Dahlqvist

Hela mötet präglades av en positiv stämning med många diskussioner runt aktuella politiska frågor i kommunen bla. frågan om hemlöshet, det politiska läget och stämningen i kommunfullmäktige, privatiseringar, friskoleetableringar och stöd för barn och elever med särskilda behov samt det kommande kyrkovalet 2013.

Vi fick även en ny medlem under mötets gång och det är fler som har anslutit sig sedan årsskiftet. Det finns ett växande missnöje mot både den moderatledda regeringen och det socialmoderata styret i Katrineholm. Det känns som att vi är inne i en positiv uppåtgående spiral just nu med en framåtanda som känns fräscht och uppiggande. Nu gäller det att vi gör bra politik utav det och formulerar en konstruktiv och slagkraftig oppositionspolitik här i kommunen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: