Coaching en del av New age flummet…..

Coacher och coachning är ingenting annat än en variant av new age flum där samhällsproblem projiceras på och betraktas som individens problem. Alla kan bli sin egen lyckas smed bara man med hjälp av coachen hittar och släpper loss sin inneboende potential. Och den som misslyckas får skylla sig själv för i dagens egocentrerade samhälle så är det individen som är ansvarig för samhällets misslyckanden. Läsvärt av en religionshistoriker som skriver om dagens coachning samhälle som alltmer börjar likna en väckelserörelse…..

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/coaching-har-blivit-var-tids-vackelse_7127689.svd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: