Dags att ta avstånd

Den som tiger samtycker brukar man säga och i Katrineholm pågår väldigt mycket tigande inom socialdemokratin och hos deras allierade, moderaterna, om Göran Dahlströms ständiga utfall mot invandring. Men inte bara i kommunen, även i distriktet och på riksnivå tiger man om detta. När kommer ni inom S att ta bladet från munnen, stå rakryggade och ta avstånd från främlingsfientlig retorik och politik a´la SD inom era egna led? När tar ni avstånd från politiken att ställa grupp mot grupp? För det är väl inte så att ni samtycker, och det är väl inte så, att ni är tillfreds med att de enda i kommunen som är nöjda med er politik utöver er själva är SD?

Läs den här krönikan i Eskilstuna Kuriren.

http://ekuriren.se/ledareasikter/signerat/1.1507940-katrineholmslusen-i-den-roda-fanan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: