Vänsterpartiet Sörmland fulltaligt

Då var semestern över för den här gången och sommaren (som aldrig blev av i år utan där våren övergick i stort sett direkt till höst) lider mot sitt slut och de flesta är tillbaka på sina arbetsplatser (de som har tur att ha ett jobb i dessa tider). Det mesta verkar vara sig likt efter sommaren. Alliansregeringen fortsätter med vad de anser är viktiga prioriteringar. Superjas istället för välfärd, fas-3 istället för riktiga jobb. Våra myndigheter och säkerhetspolis festar upp miljonbelopp  och Socialdemokraternas Stefan Löwfen har kapitulerat inför marknadsliberalerna och rikskapitalisterna. Intervjun i Agenda var en pinsam uppvisning i undfallenhet mot kapitalet.

I dessa tider behövs en stark vänster och något som är oerhört glädjande är att Trosaradikalerna kommer att ansluta sig till Vänsterpartiet. Därmed är vi fulltaliga i Sörmland med partiföreningar i samtliga av länets kommuner.  Efter valet 2014 så räcker det inte med att vi har bytt regering, vi måste även byta politik, annars har vi ingenting vunnit.Och den enda garanten för en ny politik är ett starkt Vänsterparti som utifrån en styrkeposition kan vrida politiken åt vänster i ett eventuellt regeringssamarbete med andra partier.

Därmed vill jag hälsa Trosaradikalerna välkomna tillbaka till Vänsterpartiet och ser framemot ett gott samarbete med er i Trosa och är övertygad om att ni, med era erfarenheter, kommer att bidra till att stärka vänstern i Sörmland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: