Granska även privatskolorna

Katrineholms-Kuriren har i en rad artiklar granskat den kommunala skolan i Katrineholm. Jag ser med spänd förväntan fram emot en granskning från Kurirens sida av även privatskolorna som poppar upp som svampar i i höstregnet i kommunen. En granskning av lärartäthet, elevgruppers socioekonomiska bakgrund,  tillgänglighet, hur mycket vinst tar man ut, hur mycket återinvesteras i skolan,  hur använder de våra skattemedel, får kommunen betala ersättning till privatskolorna som överstiger de faktiska kostnaderna för till exempel lokaler? Det här är frågor som intresserar många Katrineholmare och som man vill ha svar på. Jag utgår ifrån att privatskolorna  i kommunen välkomnar och öppnar sina dörrar för en granskning av vår lokaltidning.

En tanke på “Granska även privatskolorna”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: