Studiebesök på Katrineholms Kuriren

Idag var vår gruppledare Lotta Back och jag på ett studiebesök på Katrineholms Kuriren. Det var ett givande och trevligt möte som skiljde sig från de möten man brukar ha med representanter för den tredje statsmakten. Inte för att de brukar vara otrevliga, de flesta journalisterna (med några undantag) som jag har stött på i sin yrkesroll är professionella och sympatiska personer, men den här gången blev vi inte ställda mot väggen med frågor och behövde inte försvara våra ståndpunkter. Det var en avslappnad atmosfär med diskussioner om allt från personliga erfarenheter, rasism och lokalpolitiken till medias roll i bevakningen av politiken i kommunen och de villkor tidningen arbetar under. Från Katrineholms Kuriren deltog Elisabeth Bäck, chefredaktör, Catarina Nitz, debattredaktör samt nyhetschefen Henrik Wising.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: