Konferenser och öppna möten

Det händer en del spännande på den politiska fronten den närmsta tiden, i alla fall om man är vänsterpartist i Sörmland. Imorgon släpps Vänsterpartiets skuggbudget som jag får återkomma till senare. Helgen som kommer skall distriktet hålla en planeringskonferens på vår kursgård Syninge i det vackra Roslagen. Deltar gör ordföringar och gruppledare från lokalföreningarna, distriktsstyrelsen, tjänstemän och landstingsgrupp. Inbjuden föreläsare är Aron Etzler, vår partisekreterare, som kommer att prata organisation. Vi kommer att prata om de politiska utmaningarna som vi som distrikt och lokalföreningar ligger inför och diskutera hur man bättre kan samordna det politiska arbetet i distriktet för att synliggöra vår politik bättre och lyfta våra frågor inför valet 2014.

Nästa vecka ordnas två öppna möten i Sörmland den 11 oktober. En i Vingåker under rubriken -Ska vård på annan än vetenskaplig grund finansieras av offentliga medel, med anledning av landstingets avtal med den antroposofiska Vidarkliniken i Järna, samt ett möte i Nyköping under rubriken-Kultur på recept. Klicka på länken nedan för att läsa mer om dessa evenemang.

http://sormland.vansterpartiet.se/

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: