God Jul!

Vill önska alla en god jul oavsett hur ni väljer at fira den (så länge ni inte skadar eller kränker andra). Mitt julfirande består av att flänga runt i tre dagar hos släkten och umgås och ha trevligt. Det skall bli skönt med några lediga dagar fram till efter nyår men om jag känner mig själv så kommer jag inte att koppla bort politiken helt och hållet utan kommer säkert att sitta och fila på en interpellation, debattartikel eller motion. Sen vill jag rekomendera Katrine Kielos ledare i Aftonbladet idag.

http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/katrinekielos/article15975851.ab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: