Kommunalrådet skyller på (PK)? media

Göran Dahlström, S-kommunalråd i Katrineholm tar varje tillfälle han får för att
vädra sitt motstånd mot invandring och flyktingmottagning genom att låstas vara bekymrad. I vanliga  fall talar han gärna om hur bra det går för kommunen men när invandring och  flyktingmottagning kommer på tal går han in i rollen som bekymrad kommunalråd  och radar upp argument om hur dåligt ställt det är i Katrineholm, det finns inga jobb, det finns  inga bostäder, skolan är ansträngd mm mm…….. Trovärdig? Knappast. Spelar rasisterna i händerna? Ja.

Nu har han till råga på allt börjat blogga, och vad handlar första blogginlägget om då? Invandring naturligtvis och han beklagar sig över att man inte får uttala sig om invandring utan att bli stämplad som främlingsfientlig eller rasist av media och vänsterfolk. Känns argumenten igen? Det är samma argument som SD använder sig utav. Samtidigt beklagar han sig över att han hyllas av SD och rasister som enligt honom ”kapar” hans åsikter. Det har aldrig fallit honom in att han faktiskt bedöms utifrån de uttalanden han gör och utifrån de handligar han genomför? De är det ingen som behöver kapa. De talar för sig självt.

Nu väntar jag bara på utfall mot PK-median och multikulti-ivrarna från kommunalrådet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: