Medveten moderat strategi?

Jag undrar om det inte är en medveten strategi från M där man fiskar i bruna vatten med dessa ständiga ”olyckliga uttalanden” om invandring. Billström sonderar terrängen med sina uttalanden och Reinfeldt tillrättavisar efteråt. Cyniskt? Ja. Konspiratoriskt tänkt av mig? Kanske..men så är politiken ibland ett smutsigt spel.

Men, hur som helst….

Vi kan inte ha en migrationsminister som delar upp människor i kategorin-snälla, blonda och blåögda samt -elaka, mörkkhyade icke svenskar, för det var i praktiken vad han sa och menade med sitt uttalande….AVGÅ Billström!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: