Valstuga beställd och mycket mer på gång!

Igår var jag på studiebesök på Duveholmsgymnasiets bygglinje här i Katrineholm tillsammans med vår gruppledare Lotta Back. 20 av 24 elever som gick ut från bygglinjen i våras gjorde det direkt till en anställning! Det betyder att de är eftertraktade. Mycket bra och skönt att de inte, som så många andra ungdomar idag, hamnar direkt i arbetslöshetens träsk efter att ha avlsutat sina studier.

Samtidigt beställde vi en valstuga till valrörelsen! Vi har tidigare haft husbilar, bord och husvagnar (som är en hel historia i sig) och det känns skönt att vi äntligen får till en egen stuga som vi kan husera i under valrörelsen. Det börjar röra på sig i Vänsterpartiet i Katrineholm. Igår kväll hade vi medlemsmöte där vi gick igenom nomineringarna till kongressen samt våra riksdags och landstingslistor. Vi har även påbörjat diskussionerna om vår kommunlista som sen kommer att fastställas på vårt årsmöte i februari 2014. Vi har även politiska temakvällar, cirklar och planeringskonferenser på gång inom vänsterpartiet i Katrineholm. Spännande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: