Ambition och vilja

Tiden går fort när man har roligt brukar man säga. På Vänsterpartiet Katrineholms årsmöte förra helgen, där jag valdes till förstenamn på vår kommunlista, beslutade jag att inte kandidera igen till ordförande. Dels för att jag inte tycker att det är lämpligt att inneha flera ledande uppdrag som bidrar till en maktsamling hos en person, och dels för att föreningen har växt sig såpass stor att att det fanns personer som kunde ta vid och därmed var det rätt läge att byta ordförande. Sitter man för länge så riskerar man stagnation och det är lätt att bli hemmablind. 7 år som ordförande för föreningen tog slut. 7 år är en lång tid och oräkneliga är de timmar som man har lagt ner av fritiden på föreningsarbetet och politiken. Som allt annat man sysslar med här i livet så hade det sina upp och nedgångar och ibland när man tyckte att det var som slitigast så övervägde man naturligtvis att strunta i alltihop men det var alltid något som gjorde att man inte gjorde det. Drivkraften för mig var omsorgen om vänsterpartiet, de värderingar som vi står för och viljan att förändra genom att verka för en politik för ökad jämlikhet och rättvisa. Min ambition var att bidra till föreningens organisatoriska och politiska tillväxt. Den viljan och den ambitionen kommer att fortsätta vara min drivkraft som en av företrädarna för Vänsterpartiet i Katrineholm.

En tanke på “Ambition och vilja”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: