Fler vuxna i skolan-inte betyg i uppförande

Alldeles för många ungdomar är arbetslösa och tvingas gå på socialbidrag säger utbildningsministern Jan Björklund (FP). Hello! Det är ju din och regeringens politik som är orsaken till det! Vi har en icke fungerande à- kassa idag på grund av regeringens politik, massarbetslöshet, en skola i förfall och alltfler som tvingas vända sig till soc för att överleva! Kul dessutom att lärarna sågar förslaget om betyg i uppförande….det är inte det den svenska skolan behöver. Skolan behöver mindre klasser, fler vuxna, kuratorer, skolsköterskor, specialpedagoger och riktade insatser och stöd för elever med särskilda behov. Skolan skall bygga på att kompensera för elevernas olikheter och på så sätt garantera varje elevs rätt till kunskap, inte på kadaverdisciplin. Jan Björklunds och regeringens skolpolitik är en del av problemet, inte lösningen. Byt regering i höst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: