Valdebatt om skolan och jobben i Katrineholm

Deltog i en valdebatt idag om skolan och jobben i Katrineholm ordnat av P4 Sörmland. Som forum för debatt så blir radio väldigt begränsad och tiden räcker inte till för allt man vill få sagt och det är inte alltid man får ordet. Mitt slutinlägg blev tyvärr klippt på slutet då de tog fel på tiden. De har även citat på artikeln på hemsidan från alla partier utom V vilket jag har påtalat. Det har de bett om ursäkt för och lovat att åtgärda imorgon.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=87&artikel=5935868

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: