Utebliven debatt

Idag har jag varit på två valdebatter, eller rättare sagt skulle ha varit men den förste blev inte av. Det var en valdebatt ordnat av Katrineholms Kuriren där jag skulle ha mött SD.s företrädare för att debattera lokala frågor såsom skola, jobb, omsorg och integration. Debatten hade vi blivit inbjudna till redan innan semestrarna och tackat ja till men i sista stund valde SD.s representant att ställa in då han var missnöjd med tidningens bevakning av Jimmie Åkessons besök i Katrineholm för en vecka sedan. Det är både respektlöst och ett hån mot demokratin. SD väljer återigen att ta på sig offerkoftan i ett försök att vinna sympatier. Istället för att ta debatten väljer man att genom lama ursäkter slippa debattera och få sin politik granskad.

Hör vad Katrineholms Kurirens chefredaktör har att säga om det hela.

http://kkuriren.se/nyheter/katrineholm/1.2573202

Den andra debatten ordnades av PRO och där deltog samtliga partier som sitter i kommunfullmäktige utom………just det, SD.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: