Glöm aldrig!

Det är idag 70 år sedan Auschwitz befriades och den nakna brutala sanningen om nazisternas brott mot mänskligheten visades öppet för omvärlden. Glöm aldrig! Varje dag måste vi ta ställning mot nazism, rasism och intolerans för att inte historien skall upprepa sig. Vare sig det handlar om att bemöta vardagsrasismen vid köksborden eller på arbetsplatserna eller att ta avstånd från lokalpolitiker som fiskar i grumliga vatten så har vi ett ansvar för att inte historiens mörkaste perioder återigen får ett fotfäste i vårt samhälle.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: