Ett stort eloge till SJ.s personal!

Jag vill rikta ett stort eloge till SJ.s ombordpersonal som kämpar på tappert varje dag trots de problem som SJ dras med och som trots att de får utstå hot och våld upprätthåller en professionell service. Ni som inte kan sköta er när ni åker tåg, som försöker tjuvåka, som uppträder hotfullt, som spottar på personal, håll er borta från tågen! Jag och många andra är uppriktigt sagt trötta på ert infantila beteende. Ni har ingenting ombord att göra! Gör rätt för er eller välj något annat färdmedel! Ingen skall behöva bli utsatt för hot och våld på sin arbetsplats!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: