Rimligt med övernattningsmöjligheter för våra ministrar.

Rimligtvis måste våra ministrar ha möjlighet till övernattning i huvudstaden oavsett partitillhörighet. Däremot borde staten kunna tillhandahålla ett boende för dessa så att de inte blir beroende av att hitta något på egen hand. Det finns övernattningslägenheter för våra riksdagsledamöter så frågan är varför inte Margot Wahlström inte har tillgång till en eller är det så att antalet lägenheter inte räcker till? Inför ett system för ministrarna liknande den som vi har för riksdagsledamöterna!

http://ekuriren.se/asikter/ledare/1.3751972-hon-ar-ingen-mutkolv

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: