Hur tänker man?

Socialdemokraterna och Moderaterna sällar sig till SD.s linje och vill ha ett tiggeriförbud i Katrineholm så fort lagen tillåter. Jag undrar vad de hoppas uppnå med det? Det enda ett förbud åstadkommer är att man flyttar problematiken någon annanstans. De kanske känner någon sorts inre tillfredställelse att slippa se människor som behöver hjälp….kan det vara så att tiggeri helt enkelt stör den bild av Katrineholm de försöker förmedla? Och hur har de tänkt utforma ett förbud? Var drar man gränsen? Vilka ska omfattas? Gäller det även svenskar? Den utslagne på stan som frågar efter en cigg eller en spänn till en kopp kaffe? Hur tänker man egentligen? Vart tog de fina värderingarna S hade en gång i tiden vägen? Jag bara undrar…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: