Fråga om tillgänglighet vid Djulöområdet

Har skickat in en fråga om tillgänglighet vid Djulöområdet

Fråga till Service och Tekniknämndens ordförande Annelie Hedberg

Tillgänglighetsanpassningar vid Djulö

Djulöområdet kan bäst beskrivas som en av Katrineholms kommuns pärlor med möjligheter till bad och rekreation. Därför är det av största vikt att så många som möjligt också får chansen att njuta av området.
Efter att ha besökt området i somras tillsammans med familjemedlemmar som är rullstolsburna fann vi att det finns utrymme för att förbättra tillgängligheten på området. Det vi främst tänker på är den asfalterade gångstigen som går från parkeringen ner till stranden. Den tar slut där och är inte ihopkopplad med gångstigen som kommer från Djulö Herrgård och parkeringen vid småbåtsplatsen och förbi kanotklubben. Med relativt enkla åtgärder borde man kunna koppla ihop dessa två gångar och samtidigt se över beläggningen på de och på så sätt skapa ett sammanhållet gångstråk från parkeringen ner till badet, förbi kanotklubben och bort till Djulö Herrgård som även lämpar sig för den som sitter i rullstol eller permobil.

Mina frågor är.

Vilka planer finns det för tillgänglighetsanpassningar på Djulöområdet framöver och hur ser de ut?

Är det möjligt att genomföra den anpassning som jag tar upp i den här skriftliga frågan?

Tony Rosendahl (V)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: