Vila i frid S!

Efter gårdagens utspel från S där man presenterade sin migrationspolitik a la SD kan man konstatera följande. Dels vill S inskränka det kommunala självstyret genom att  förbjuda kommunerna att betala ut försörjningsstöd till personer som fått avvisningsbeslut. Man frångår barnkonventionen genom att neka barn till papperslösa skolgång. Artikel 28 i barnkonventionen säger följande. ”Alla barn har rätt till utbildning. Konventionsstaterna ska ge gratis och obligatorisk grundskoleutbildning och sörja för att barnen blir behandlade med respekt. Staterna ska uppmuntra regelbunden närvaro i skolan och se till att disciplinen upprätthålls.”. Utöver detta har man en rad förslag på tuffare villkor för den som sökt asyl i Sverige. S har nu parkerat sig stadigt i samma läger som SD när det gäller migrationspolitik och flyktingmottagning.

Socialdemokratin är idag en död häst. Ingen piska i världen kommer att väcka den till liv igen. Jag tror inte ens man kan rädda något DNA ur cellerna för en eventuell kloning och återuppståndelse. Socialdemokratins högervandring är nu fullbordat.

Vila i Frid S.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: