Det blev Jonas.

Det blev Jonas Sjöstedt som blev valberedningens förslag. Något annat hade varit otänkbart. Han är populär, kunnig och har fått många nomineringar. Nu är det upp till kongressombuden att ta ställning, först till frågan om delat partiledarskap, och därefter vem eller vilka som skall leda partiet. Vid ett delat partiledarskap är jag övertygad om att Jonas och Ulla skulle vara ett optimalt par som kompletterar varandra och som skulle föra partiet framåt både politiskt och opinionsmässigt.

En tanke på “Det blev Jonas.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: