Jonas Sjöstedt ny partiordförande

Då var det klart. jonas Sjöstedt är nu ny partiledare för Vänsterpartiet. Det känns bra. Jag tror att Jonas kommer att axla rollen bra. Han är kunnig och påläst, lugn, saklig och pedagogisk samt tydlig med vad han vill. Bra egenskaper att ha som partiledare. Lite vemodigt är det dock att det inte blev delat ledarskap med Ulla Andersson. Ulla är drivande och kunnig och har en vilja att genomföra saker och utveckla partiets politik. Tillsammans hade de kompletterat varandra och blivit ett slagkraftigt radarpar för den svenska vänstern. Jag är övertygad om att Ulla kommer att få en mycket framträdande roll under Jonas ledarskap.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: